Dlouhodobě se specializujeme na provoz divadelních barů, klubů, restaurací a poskytování cateringových služeb v jejich prostorách. Díky letitým zkušenostem s prací v těchto provozech můžeme nabídnout kompletní gastronomický servis pro malá, střední i velká divadla, pro jejich diváky, partnery i zaměstnance.
Zakládáme si na profesionálním přístupu a kvalitě ve všech činnostech naší práce. Činnosti a specifika tohoto oboru postupně rozvíjíme a přizpůsobujeme potřebám k maximální spokojenosti zákazníků. Budujeme dlouhodobé vztahy s našimi partnery i dodavateli.
V rámci velké gastronomické skupiny, jejíž jsme členy, dokážeme poskytovat komplexní služby pro všechny naše partnery a zákazníky. I když jsme se po celou dobu v oboru úzce zabývali prací pro divadla, prošli jsme si gastronomií v celé její šíři a načerpali jsme tak potřebné zkušenosti, které promítáme do naší každodenní práce.
Chceme být v tom, co děláme, nejlepší, a to nás posouvá stále dopředu.
Zakládáme si na pečlivém výběru zaměstnanců a jejich pravidelném školení a testování tak, abychom mohli nabízet služby ve stoprocentní kvalitě. Všechny naše provozovny mají svého zkušeného manažera, který dohlíží na každodenní dění. Jsme jeden tým. Řídíme se heslem „Náš zákazník, náš pán“.
Sortiment pečlivě vybíráme s důrazem na kvalitu, pestrost a čerstvost. Budujeme dlouholeté a pevné vztahy s našimi partnery a dodavateli, a díky tomu jsou naší oporou. V průběhu času jsme si mnohokrát ověřili, že zákazník v divadle je poměrně konzervativní, ale ani to nám nebrání zavádět do nabídky moderní trendy. V naší nabídce jídel tak najdete stále nejvíce oblíbený obložený chlebíček se šunkou, stejně jako vícezrnný chléb s uzeným lososem; v nabídce nápojů šumivé víno od společnosti Bohemia sekt i moderní Aperol spritz.
Vážíme si každého zákazníka, zajímáme se o jeho názory a jeho spokojenost je naší prioritou. Jsme si vědomi, že se k nám hosté obracejí s důvěrou a s očekáváním, že známe dokonale svou práci a umíme dobře poradit. Jsme připravení tato očekávání naplnit.
Již od počátku naší práce budujeme jedinečný rezervační systém, který výrazně zkracuje čas strávený ve frontách a zvyšuje tak zážitek z divadelních představení. Jedná se o základní pilíř naší práce. V současné době nabízíme rezervace v každém divadle a na každém baru.
I když to, především v České republice, není stále ještě úplný standard, vybavili jsme všechny naše bary již před mnoha lety profesionálním pokladním systémem. Díky tomu jsme tak jako jedni z prvních začali přijímat i v divadelních barech bezhotovostní platby.
Všechny procesy naší práce digitalizujeme tak, abychom mohli poskytnout zákazníkům co nejvyšší kvalitu a rychlé odbavení při přestávkách. K tomuto účelu postupně zavádíme moderní IT technologie a budujeme novinky, jako je třeba e-shop pro objednávání občerstvení z pohodlí domova. Ve spolupráci s odborníky na grafiku a design postupně inovujeme propagační materiály, nabídkové listy a cedule a vyvíjíme vlastní inventář.
I když jsme s největší pravděpodobností jedinou firmou, které se specializuje na divadelní gastronomii, tak víme, že poznávání trhu a konkurence nás může posouvat dále kupředu.
Pravidelně proto navštěvujeme divadelní představení po celé České republice i v nedalekých významných divadlech v Evropě. V nedávné době jsme se inspirovali při návštěvě Slovenského národního divadla v Bratislavě, Wiener Staatsoper ve Vídni, Bayerische Staatsoper v Mnichově, Die Staatstheater ve Stuttgartu, Theatro alla Scala v Miláně a mnohých dalších.
Historie naší činnosti sahá až do roku 1994, od kdy je datován začátek našeho podnikání v oblasti gastronomie. V roce 1994 jsme otevřeli první pivnici v Praze 2. V roce 1996 jsme se začali zabývat cateringovými službami a provozováním sportovně zábavního areálu Hostivařská přehrada, který spravujeme do dnešního dne. Další rozvoj naší gastronomické skupiny byl poměrně dynamický a rychlý. Pokud vás to zajímá, zde jsou klíčové body vývoje naší práce seřazené chronologicky od nejstaršího k nejnovějšímu.
Hostinec U Suchý Dásně
areál koupaliště Hostivařská přehrada
otevření Les Moules – Belgian Beer Café v Pařížské ulici v Praze 1
zahájení spolupráci s Národním divadlem v Praze, Divadelní klub Kolowrat
provoz divadelních barů v Národním a Stavovském divadle. Současně zajišťujeme cateringové služby pro obě budovy i vedení Národního divadla.
otevření výletní restaurace Vozovna – Stromovka v Královské oboře Stromovka v Praze 7
otevření domu francouzské gastronomie La Gare, V Celnici v Praze 1
zahájení provozu klubu Státní Opera v Praze
otevření projektu Kavárna & kantýna Muzeum v nové budově Národního muzea
otevření restaurace Café bar a kantýna Deštník na Vysoké škole ekonomické v Praze
začátek spolupráce s Divadlem v Dlouhé, provoz divadelního klubu a barů pro diváky
dalším z řady našich projektů bylo otevření restaurace a pivovaru U Supa
převzetí divadelních barů ve Státní opeře
otevření Kavárny Korkorán ve volnočasovém areálu Vltavanů 229
otevření samoobslužné restaurace v Národním Technickém Muzeu
zahájení provozu malé pražírny kávy s názvem Made in Coffee
přivedli jsme na svět gastronomickou značku Jez koncept
přestěhování firmy do areálu Branického pivovaru. Zahájení provozu v nově vybavené moderní výrobně.
zahájení provozu Jez Bistra v areálu Branického pivovaru
založení obchodní gastronomické společnosti pod názvem Prague Foodie Experts
rozdělení aktivit na dvě samostatné skupiny. Společnost a značka Divadelní catering s.r.o. si ponechala ve svém portfoliu veškeré aktivity spojené s divadly. Zbylé provozy a gastronomické aktivity jsou nově pod samostatnou společností Jez koncept s.r.o.
otevření moderní pivní restaurace FUZE Praha v prostorách nové „Masaryčky“.
V průběhu dlouhých let, kdy působíme na poli gastronomie, jsme navíc realizovali mnoho společenských událostí, rautů, narozenin, svateb a jiných eventů pro širokou škálu soukromých osob, firem i korporací.